Laat de lente binnen en houd de muggen buiten met vliegenramen op maat

In mijn badkamer, op de glinsterende witte spatwand, ontdekte ik gisteravond een onverwachte bezoeker – de eerste mug van het jaar. Maar in plaats van frustratie voelde ik een golf van opluchting. Ik wist dat het tijd was om mijn vliegenramen in de raamkaders te plaatsen.

Het is een scenario dat we allemaal kennen – met de komst van de warmere maanden komen niet alleen de zonnestralen tevoorschijn, maar ook een leger aan insecten die onze rust willen verstoren. Gelukkig biedt Flyga.be de perfecte oplossing voor dit probleem.

Of je nu in Brugge woont of in de omliggende gebieden, onze vliegenramen zijn ontworpen om jouw huis te beschermen tegen ongewenste bezoekers zoals muggen, vliegen en andere insecten. Met onze vliegenramen op maat kun je vol vertrouwen de lente tegemoet gaan, wetende dat je huis beschermd is tegen indringers.

Wat maakt onze vliegenramen zo speciaal? Ze worden op maat gemaakt voor jouw specifieke raam- en deurkaders, wat zorgt voor een naadloze integratie en optimale bescherming. Of je nu op zoek bent naar vliegenramen voor je ramen, schuifvliegenramen voor je deuren, plissé hordeuren of andere horren op maat, bij ons vind je precies wat je nodig hebt.

En het beste van alles is dat het nu het perfecte moment is om jouw vliegenramen aan te schaffen. Met een levertermijn van slechts 3-4 werkweken na opmeting, kun je deze lente nog volop genieten van een mugvrije omgeving in jouw huis.

Aarzel niet langer! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze vliegenramen en horren. Bescherm jouw huis en omarm de lente in alle rust met vliegenramen van Flyga.be.

Zomerdrukte

Beste klant,

Wegens de grote drukte zijn wij genoodzaakt andere termijnen te hanteren:

  • Het opmaken van een offerte +- 2 werkweken
  • Het opmeten van vliegenramen binnen een straal van 25 km +- 2 werkweken
  • Het opmeten van vliegenramen buiten een straal van 25 km: vanaf september
  • Levering en plaatsing van de vliegenramen: 4-6 werkweken na de opmeting

Wij zijn in verlof van 19/7 tot 12/8.

Dank voor jullie begrip